fbpx

Virtuelle koncertanbefalinger // Uge 17

Foto: Hedda Mae // Øystein Grutle Haara

I en tid, hvor musik fra yndlingskunstnerne hovedsageligt består af streams og musikvideoer, er det dejligt med de mange virtuelle initiativer, der kan bidrage til en live-følelse. Vi giver dig vores anbefalinger til denne uges virtuelle koncerter, der kan få dig til at danse tosset rundt i stuen.

Hedda Mae

Hvornår: Tirsdag den 21. april kl. 19.00
Hvor: På kunstnerens facebookside eller begivenheden for koncerten.

I dag har den norske popkomet Hedda Mae overtaget vores Instagram. Her vil kunstneren hele dagen give os et indblik i alt det, der hører med at være musiker. Det gør hun, inden hun i aften kl. 19.00 vil spille en koncert fra Forum Scene i Bergen. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Brilliance Live og vil blive livestreamet over Hedda Maes egen facebookside. Det bliver uden tvivl et brag af en fest, da Hedda Mae er den fødte performer med charmerende attitude og benene solidt plantet på jorden, hvilket man kan læse meget mere om i vores interview af artisten.

Ivo Lima

Hvornår: Tirsdag den 21. april kl. 21.00
Hvor: På kunstnerens facebookside eller begivenheden for koncerten

Efter Hedda Mae har spillet sin koncert i dag, vil scenen blive overladt til Ivo Lima. Kunstneren er kendt for sine energifyldte historiefortællende popsange, man både kan græde og danse til. Dem vil musikeren præsentere i aften, hvor han spiller direkte gennem skærmen fra Forum Scene i hjembyen Bergen. Koncerten er ligesom Hedda Mae-koncerten også arrangeret i samarbejde med Brilliance Live.

BIRDEATSBABY

Hvornår: Onsdag den 22. april kl. 21-23.30 
Hvor:
På bandets facebookside og begivenheden for koncerten.

Da det engelske progressive rockband BRIDEEATSBABYs tour må aflyses, vil bandet nu ty til livestream for at nå ud med deres musik. På onsdag vil bandet spille en koncert, hvor man kan opleve deres mørke mix af metal og kabaret storme ud af skærmen og ind i stuen.

Mathilde Falch – Online-festival

Hvornår: Torsdag den 23. april kl. 17.30 – 21.30
Hvor: Mathilde Falch’s facebookside

På torsdag vil den danske musiker og sangskriver Mathilde Falch endu en gang udlåne sin facebookside til danske musikere og sangskrivere. Det vil hun gøre som en endagsfestival, hvor du vil blive præsenteret for et divers line-up af dansk upcoming musik. På line-uppet er: Bull & Hjort, Esben Kronborg, Julie Maria, Select Captain, Signe Svendsen, Katinka og Michel Belli, som alle vil spille små livekoncerter.

VILMA

Hvornår: Hver dag
Hvor: Instagram profilen Vilmamusicdk

I de sidste tre uger har musikeren VILMA sat fokus på fællesskabet. Det har hun med konceptet ‘Karantænecovers’, der har kørt over Instagram og Facebook. VILMA har udgivet små korte videoer, hvor hun spiller sange af danske artister for at opfordre til, at vi lytter til de danske musikere og derved støtter dem. Det er videoer med covers af blandt andre Benjamin Hav, Teitur, Aksglæde, Jonah Blacksmith, Annika Aakjær, Jung og Sebastian Lind. Initiativet hylder dansk musik hver for sig og støtter op om en musik kultur uden konkurence, men hvor man løfter hinanden.

ZAAR

Hvornår: Lørdag den 25. april kl. 20.00
Hvor:
Musikerens facebookside

ZAAR der gang på gang imponerer med storslåede elektroniske beats og en krystalklar følelsesfuld vokal vil på lørdag sprede sine nordiske og eksperimenterende toner. Det vil hun gøre med en 30 minutters lang livestream-koncert fra ‘Vanebrudspalæet’ i Aarhus. Her vil det være muligt at støtte Gallo Huset i Aarhus, som er en organisation, der hjælper psykisk udsatte igennem krisen. Om dette udtaler ZAAR:

– Coronatiden stiller ikke kun fysiske, men også psykisk hårde krav til os alle. For nogle er det ensomheden der fylder allermest, for andre er det hverdagens sammenhæng, der falder fra hinanden, når verden er vendt på hovedet. Det er vigtigt at stå sammen, og hjælpe hinanden lige nu. Det er nødvendigt at slå kreds om dem, der hjælper andre, og det gør Gallo Huset i den grad.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com