Virtuelle koncertanbefalinger // Uge 18

Foto: Bruno Major // PR

I en tid, hvor musik fra yndlingskunstnerne hovedsageligt består af streams og musikvideoer, er det dejligt med de mange virtuelle initiativer, der kan bidrage til en live-følelse. Vi giver dig vores anbefalinger til denne uges virtuelle koncerter, der kan få dig til at danse tosset rundt i stuen.

Stay-Home Festival

Hvornår: onsdag den 29. april kl. 14:00 – 00:00
Hvor: Stay-Home Festivals facebookbegivenhed

Efter successen med den første Stay-Home Festival for blot en måned siden, har det danske management- og bookingbureau WONTUNE, som er arrangørerne bag, besluttet at afholde endnu en hjemmefestival. Der er fokus på de danske musikere, og så er der selvfølgelig opfordringer om at snuppe en lunken øl, for at komme i den helt rigtige festivalstemning. Lineuppet byder blandt andet på hjemmekoncert med Elijah Okello, der med sin sammensmeltning af både hiphop, R&B, motown og dansevenligt funk, lægger op til noget af en dansefest hjemme i stuerne onsdag aften. Man vil også kunne opleve et væld af andre spirende, danske artister såsom Marcus.wav, Astrid Engberg, Esben Munk og Filuka.

SUNDAYS x Blågårds Apotek

Hvornår: onsdag den 29. april kl. 21:00
Hvor: Live fra Blågårds Apotek via denne facebookbegivenhed

Denne onsdag byder det stemningsfyldte og historiske spillested Blågårds Apotek indefor til en livestream med det spirende danske folkpop-band SUNDAYS. Med poppede melodier, indierockede produceringer og folkede tekster bringer bandet et spændende mixtur til scenen, som de efterhånden er hjemmevandte på. Kvartetten har efterhånden spillet et utal af liveshows på blandt andet SPOT Festival, Smukfest og UHØRT samt i venues som VEGA, Train og Posten. Der er derfor lagt op til en veludført performance fra de fire indiepoppere, når de indtager det gamle apotek på Blågårdsgade.

Bruno Major

Hvornår: torsdag den 30. april kl. 16:00
Hvor: Artistens Youtube-kanal

Soulede Bruno Major leverer uimodståelig og R&B-influeret pop, der har taget mange mennesker verden over med storm. Den talentfulde musiker har allerede lavet et liveshow i denne corona-krise, og eftersom det var meget succesfuldt, annoncerer kunstneren, at han igen vil spille stuerne op denne torsdag kl. 16:00. Her vil han blandt andet spille sin kommende single “The Most Beautiful Thing” for første gang, inden den udgives på fredag. Singlen bliver det første udspil fra den kommende plade To Let A Good Thing Die.

Gå heller ikke glip af:

Easy Life – Live på YouTube via dette link (Torsdag den 30. april)
KAMARA – Live på Instagram via @norskfolkehjelp (Fredag den 1. maj)

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com