fbpx

Warner Music Groups største artister går sammen på den virtuelle musikfestival PlayOn Fest

Foto: PR

Den virtuelle musikfestival er et projekt, der støtter op om COVID-19 Solidarity Fund i samarbejde med The Worlds Health Organization. Gense optrædender fra nogle af verdens største artister over tre dage.

Warner Music Group har i dag løftet sløret for den første PlayOn Fest nogensinde. Den virtuelle musikfestival har til formål at støtte op om COVID-19 Solidarity Response Fund i samarbejde med The World Health Organization (WHO). Festivalen strækker sig hen over tre dage og løber af stablen fredag den 24. april klokken 18 dansk tid og slutter igen den 26. april klokken 06.00. Man kan se eller gense store optrædener eksklusivt den ene gang fra blandt andet Coachella, Sydneys Operahus, Apollo Teater, og O2 Arena. Koncerterne kan streames via Songkicks Youtube kanal.

Warner Music Group har ligeledes annonceret, at de vil sælge PlayOn Fest merchandise, hvor alt overskuddet går til WHO.

I løbet af den 3 dage lange musikfestival kan man opleve ekstraordinære og sjældne optagelser fra Warner Music Groups største artister. Blandt andre kan man opleve Janelle Monáe, som vores anmelder gav topkarakter, da hun gæstede Roskilde Festival i 2019. Man kan også glæde sig til at opleve Anderson .Paak, der imponerede os, da han spillede i Royal Arena sidste år. En anden artist, som vi glæder os til at opleve, er Mahalia, der tilbage i december, slog benene væk under os, da hun gæstede Lille VEGA. Derudover vil man kunne opleve legendariske optrædener fra kæmpestjerner som Bruno Mars, Cardi B, Coldplay, Ed Sheeran, David Guetta, Paramore, Wiz Kalifa, Charli XCX og mange mange flere. Du kan finde resten af line-uppet på PlayOn Fests hjemmeside.

Festen på fredag bliver kickstartet af LL COOL J kl 18. Se den officielle trailer til PlayOn Fest her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com