fbpx

boy pablo offentliggør første single fra kommende debutalbum

Foto: Fabio Enzo

Så er sommeren lige rundt om hjørnet, og det samme er et nyt boy pablo album. Der blev i går varslet for albumudgivelsen med offentliggørelsen af en sand sommersingle på BBC Radio 1 med Annie Mac.

Vi har længe haft et crush på den norske musiker boy pablo, der har spillet sig vej til vores hjerter med sin guitar og charmerende indie pop. Nu er der nyt i sigte, og vi må indrømme, at det er en yderst lækker smagsprøve på det kommende album, vi har fået med singlen “hey girl”. Med singleudgivelsen følger tilmed også et b-side track – nemlig det mere rolige og drømmende nummer “i just wanna go home”, der gæstes af kvindeligt vokalmodspil fra andrea.

Melodien på “hey girl” er varm og optimistisk, og det er svært ikke at få et smil på læben, når man lytter til det nye nummer. Med en sød umiddelbarhed i teksten tager musikeren det ældgamle dilemma op – om den, man kan lide, også er interesseret i én selv.

Det kommende album kommer til at gå under titlen Wachito Rico, og det er sat til at udkomme den 23. oktober. Albummet følger op på to stærke EP’er Roy Pablo fra 2017 og Soy Pablo fra 2018 – og ikke mindst nogle formidable koncerter. Blandt andet havde vi fornøjelsen af at opleve den norske multiinstrumentalist på by:Larm Festival tidligere på året, hvor vi endda også fik os en lille snak.

Den romantiske tekst og solbeskinnede melodi holdt sammen med boy pablos drengede attitude og gode humør er en cocktail, der er svær at modstå – så hvorfor ikke bare give efter og trykke play på nummeret herunder:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com