fbpx

Canadiske Mathew V varmer op til sommeren med sin nye single “Don’t Let Me Go”

Foto: Reece Voyer

Den fremadstormende Mathew V, der oprindeligt har sine rødder i Canada, har taget turen til London for at udvikle sin musikkarriere. Nu er han klar med en ny single til samlingen.

Vi skal tilbage til 2016, hvor den nu 22-årige artist Mathew V udgav sin debut-EP Sounds. Siden da er der blev udgivet en håndfuld stærke singler og albummet The Fifth. Vi var især begejstret for hans single “Flashback”, hvor han fortæller sin historie om et seksuelt overgreb, han oplevede som 17-årig. Mathew V har aldrig været bange for at åbne op, og være ærlig omkring sin baggrund, og sine stærke rødder i LGBTQ+ miljøet.

Nu er han klar til endnu en gang at skubbe grænser med sin nyeste single “Don’t Let Me Go”. Sangen er en gennemført popsang, der åbnes af en lækker guitar, og som udvikler sig til at blive et skarpt dansabelt elektropop-nummer. Sangen får os i hvert fald til at savne dansegulvet i disse fest-løse tider. Dog kan vi stadig varme os på sangen, og få en forsmag på de lange sommernætter, vi har i vente med Mathew V’s nye single “Don’t Let Me Go”.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com