Emelie Hollow og Rubens nye duet er en rørende ballade

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Den norske popkomet Emelie Hollow er gået sammen med landsmanden Ruben på sin nye hjerteskærende single “Break It Right”

Siden sin debut har Emelie Hollow haft en god medvind i rykken, der er fuldt fortjent for hendes unikke poppede vokal. Vi havde fornøjelsen af at opleve hende til dette års by:Larm festival tilbage i februar, og hendes koncert endte med at blive en af vores bedste opdagelser fra hele festivalen.

Nu er det musikalske talent ude med endnu et spændende udspil, og med på nummeret har hun sin musikalske kollega Ruben, der også er et af Norges lovende pophåb. Den rørende duet er en skrøbelig ballade, hvor de to sangeres distinkte vokaler smelter sammen i smuk harmoni.

“Break It Right” er da også ifølge Emelie selv den mest ærlige sang hun nogensinde har skrevet, og autenciteten skinner igennem hele vejen.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com