fbpx

HAAB byder ind i deres dreampoppede univers på ny svævende single

Foto: PR

Danske HAAB er et nyt skud på indiestammen, der kredser om bløde dreampoppede produceringer, og idag er de ude med den nye single “GRAVEL PIT”.

Bandet HAAB bryder for alvor frem som en unik lyd på den danske musikscene med singlen “GRAVEL PIT” der netop er landet idag. Nummeret emmer af kontraster mellem det mørke og lyse, det glade drømmende og det uhyggelige. Selv titlen er lidt af en gyser, og nummeret er da også baseret på en drøm, som forsanger Hannah Sommer Rasmussen havde om en ex-kæreste, hvor han i denne drøm blev begravet levende.

Sangen er en fortælling om, at uanset hvor dybt du prøver at begrave din fortid, vil den altid finde op til overfladen igen på den ene eller anden måde.

Bandet har også annonceret, at de kommer til at spille support for CODY og Pleasure Raft, engang når koncerter igen bliver tilladt. Desuden glæder vi os til at se den kommende live-session af det svævende nummer. Indtil da kan man nyde den kunstneriske musikvideo lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com