fbpx

Nordiske Hits // Uge 20

Foto: Emilie Nicolas // Rumi Baumann

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Emilie Nicolas – “If I Call”

Den norske sangerinde Emilie Nicolas debuterede helt tilbage i 2013, og har siden da udgivet flere albums – og hun var i øvrigt med på listen over 19 norske navne du skal holde øje med i 2019. I marts udgav hun sangen “Who’s Gonna Love You” og nu er hun klar med sangen “If I Call”. Begge sange er fra hendes nye album, der udkommer den 5. juni. Den nye single er et mere melankolsk nummer end det første udspil. Den har en særlig dynamik, som bærer præg af et temposkift, og den føles ganske spændende at lytte til og den gør os i hvert fald endnu mere spændte på hendes kommende album.

$HYBXI – “No Luv”

Den 24-årige sanger Mads Fallentin, der laver musik under kunstnernavnet $HYBXI (læs: Shyboy) har efterhånden vist sig som et stærkt bud på Danmarks næste hiphop-komet. Tilbage i 2018 udgav han sin første single “Sammy Sosa”, og har siden da imponeret med sange som “Top Down” og “Doves”. Han har oven i købet også været vores ugens upcoming, hvor vi lærte ham meget bedre at kende. Nu er han aktuel med sangen “No Luv”, der er et catchy kærlighedsnummer, der emmer af trappede beats, og store følelser. Derudover viser sangen endnu en gang, hvor unik og autentisk en artist han er, og at han helt klart er værd at holde øje med.

Zupermaria – “Deja Vu”

Den norske artist Zupermaira, laver gennemført tyggegummi-pop, og synger på sit modersmål. Hun er et spirende talent på den norske pop-scene, og viste især sit værd på dette års by:Larm, hvor vi blev blæst bagover af hendes energiske og attituderige udtryk. Nu er hun klar med endnu en banger, der endnu en gang er et stærkt og tungt pop-nummer, der får os til at savne dansegulvet helt ind til hjertet. Hun leverer et sejt udtryk, og den lyder næsten som et nummer, der kunne være et perfekt soundtrack til hitserien SKAM. Så er man vild med det norske sprog og lækre pop-toner, vil man helt sikkert være pjattet med Zupermaria.

Ellers Tilføjet:

Alto Aria – “A Shadow”
NOTD, Astrid S – “I Don’t Know Why” 
Danni Toma – “Hvilken Vej Kom Vi Fra?”
Dirt Bike – “New Layer”
Freja Kirk – “Ms. Right”
Goss – “Country Boy”
GRETA – “Hydrogen”
Horrible Sophie – “Lemon Haze Chic”
Horse and Bass – “Bassketball”
I Am Karate – “River”
Maydar – “FDRDT (Friends Don’t Really Do That)”
Mercedess – “Shy Gangster”
Nille – “Halsen”
Ozzy Wacko – “Time for It”
Ruben – “Burn Down The Room”
SASO – “What We Are” 
Scarlet Pleasure “SOS”
Smiling – “Try”
Soon – “Bad Ritual”
Sovereign – “Smitten by Love”
Stadig Flydende – “Flakkende Kobber”
The Entrepreneurs – “A Good Year to Go Across Country” 

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com