Nordiske Hits // Uge 21

Foto: Ida Laurberg // Petra Kleis

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Ida Laurberg – “Why Don’t You”

Den fremadstormende pop-komet Ida Laurberg har efterhånden slået benene væk under alt og alle, og hendes debutsingle “Puppy Dog Eyes” har rundet over 12 millioner streams på Spotify. Vi var især imponeret over det danske stjerneskud, da vi oplevede hende spille en skøn koncert til VEGAs Udvalgte tilbage i januar måned, og vi var også vilde med hendes seneste single “Dirty”. Tidligere på året tog vi en snak med Ida, hvor hun blandt andet snakkede meget om at være en hudløst ærlig artist. Og netop den hudløse ærlighed kan man fornemme på hendes nye single “Why Don’t You”, der emmer af store følelser og melankolske toner. Ida Laurberg beviser endnu en gang, at hendes ærlighed, rørende tekster og smukke stemme kan bringe hende langt.

AURORA – “Exist For Love”

Den norske stjerne AURORA har for alvor sat sit aftryk på den norske popscene, men også på den internationale scene. Hendes lyse og luftige stemme har gang på gang givet os gåsehud, og vi var især glade for at opleve hende spille på Roskilde Festival 2019. Den succesfulde artist har netop udgivet sangen “Exist For Love”, der på alle måder er en følelesstarter, hvor hendes vokal bliver båret af gennemtrægende strygere og en ganske fantastisk tekst til at understøtte det hele. Der er ingen tvivl om, at AURORA kan sætte gang i enhvers følelesregister, men dog er denne sang en af hendes mere stille og bløde. Så lad dig blive varmet godt og grundigt op af de fløjlsbløde toner AURORA leverer på den nye single.

Amanda Aasa – “Svårt sometimes”

Den svenske artist Amanda Aasa debuterede tilbage i 2015 med hendes eneste engelsksprogede sang “Wrong Chemistry”, og har siden da udgivet en solid håndfuld singler, der alle er på modersmålet svensk. Især har hun haft stor succes med sangen “Late”, der har ramt over en million streams på Spotify. Hendes musik er catchy, og emmer af lækker farverig tyggegummi-pop og dansable rytmer, der får os til at savne dansegulvet ekstra meget. Hendes nye sang “Svårt sometimes” er ingen undtagelse. Hendes lækre poppede vibes bliver her blandet med en let og sangbar melodi, der sætter sig i hovedet med det samme. Der er altså god grund til at skrue op for Amanda Aasa, hvis man gerne vil sætte lidt gang i de små fester.

Ellers Tilføjet:

ALMA – “Stay All Night”
Alpas Ave – “You Betray”
Ane Brun – “Song For Thrill And Tom
Blossum “Whip Spot” 
Elina – “Blue”
girl in red – “Say It”
iB101 – “Kim Basinger”
LeJit – “Sway”
Lova Edman – “Sweet Dreams” 
Matilda – “Tonight”
Melanie Wehbe – “Nothing”
Moon Panda – “Slow Drive”
Omar Rudberg – “Jag e nån annan”
Phlake – “I Could”
Poptones – “Escape”
Prisma – “A Child”
Rangleklods – “Never Lie”
Rasmus Hagen Feat. Matilda Skoglund “Fall Out Of Love”
Resa – “Dumb and Numb”
School of X – “Forgot Me On The Moon”
SIGNYR – “You’ll Leave”
Special-K – “Bubble Wrap”

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com