Partoutbilletter til Roskilde Festival 2021 er udsolgt

Foto: Vegard S. Kristensen

Efter partoutbilletterne til Roskilde Festival 2021 blev sat til salg i dag, kan festivalen nu allerede melde udsolgt.

Det ramte utallige trofaste såvel som grønne festivalgængere hårdt, da Roskilde Festival meldte aflyst ligesom alle andre festivaler denne sommer. Det skulle have været fejringen af den 50. festival i år, men i stedet er jubilæet blevet rykket til næste år. Festivalen åbnede ved aflysningen op for, at man kunne beholde sin partoutbillet til i år, for at festivalen ikke skulle stå med økonomiske problemer til næste år, da de som non-profitorganisation ikke har et stort lager at tage af. Billetten kunne man bytte til en partoutbillet til 2021, og det har 85% af billetkøberne valgt at gøre.

I dag kl. 12:00 blev de refunderede billetter sat til salg, og for få minutter siden kunne festivalen melde, at de resterende partoutbilletter allerede er blevet revet væk.

Dagsbilletter bliver sat til salg i efteråret, så der er stadig mulighed for at opleve festivalen til næste sommer.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com