fbpx

PATINA tager på omfattende Danmarksturné til efteråret

Foto: Benjamin Lund

Den danske indie pop-trio PATINA er efter en uventet start på 2020 nu klar på at hoppe i med begge ben og tage hele Danmark med storm med omfattende Danmarksturné til efteråret.

PATINA stod pakket og klar i startboksen til at sætte ild til 2020. Ovenpå et overvældende og skelsættende år 2019 var bandet klar til, at 2020 skulle blive endnu vildere. Det fik Covid-19 hurtigt sat en stopper for – lige indtil nu. I dag annoncerer det fremadstormede band, at de drager på en turné rundt i hele det danske land i løbet af efteråret.

De tre musikere i PATINA leverer sprudlende dansksproget indie pop, der med en ærlig og rastløs energi portrætterer ungdommens følelser med en forfriskende autencitet. De er kendt for at tage nærvær og energi med på scenen, og der er derfor god grund til at glæde sig til efterårets koncerter.

Denne række PATINA-koncerter er en glædelig nyhed oven på skuffelsen, for både bandet og et forventningsfuldt publikum, over de mange aflyste koncerter trioen skulle have spillet på sommerens festivaler. PATINA skulle nemlig både have spillet Musik i Lejet, Smukfest, SPOT Festival og Alive Festival. Men musikerne lader sig ikke sådan slå ud, og de ser med både optimisme og forventningsglæde imod fremtiden. Gregers Møller Jensen, der er en af frontfigurerne, fortæller:

Jeg tvivler på, vi er de eneste, der savner at få en god, gammeldags kulturel vitaminindsprøjtning og en enkelt lille kop øl til en koncert, men i øjeblikket er der ikke andet for end at vente. Og det gør vi med glæde, når vi ved, at vi kommer til at se en masse mennesker i øjnene på vores Danmarksturné til efteråret med en masse nye sange i bagagen.

For lidt over en uge side udgav bandet deres allerførste musikvideo. Nummeret, der fik en billedeside, er deres hit “flammer_rammer”, som turnéen også er opkaldt efter. Du kan her varme op til efterårets PATINA-koncerter med musikvideoen i bunden af artiklen.

Datoer for PATINA’s Flammer Rammer Tour:

29.10.20: Aalborg 1000Fryd
30.10.20: Horsens, Kulisselageret
06.11.20: Vejle, Bygningen
07.11.20: Køge, Tapperiet
13.11.20: Flensborg, Volksbad
14.11.20: Viborg, Paletten
20.11.20: Esbjerg, Huset
21.11.20: Kolding, Pitstop
26.11.20: Sønderborg, Mejeriet
27.11.20: Aabenraa, Nygadehuset
28.11.20: København, Hotel Cecil (udsolgt)
04.12.20: Aarhus, Radar
05.12.20: Roskilde, Gimle
11.12.20: Odense, Kulturmaskinen
12.12.20: København, Hotel Cecil (ekstrakoncert)

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com