PREMIERE: Få Berlins rå facader ind i dit eget hjem med The Pools nye musikvideo

Foto: PR

Har du brug for et hipt getaway fra corona-sofaen? Så kan The Pools nye musikvideo være din redning(skrans).

The Pool har ramt ret godt med sit bandnavn. For lydbilledet besidder en dybde, hvor der med distortede guitarfigurer og energisk percussion-føring skabes en verden undervande, hvor der tænkes stort og bredt. Frontmanden er danske Martin Bernt, som sammen med guitaristen Tim Clark og trommeslageren Josh Snow, netop har udgivet EP’en Big Red Moon. Herpå er nummeret “Shortcuts” et opløftende midterstykke, og vi har fornøjelsen af at premiere dets tilhørende musikvideo.

Videoen er skudt i Berlin, hvor gutterne fra The Pool er blevet sat ind i et lokale og giver en optræden, hvor den får hele armen. Mens der rockes løs og glanes mystisk ud i lokalet, bades bandmedlemmerne i farvede, kølige lystapeter. Lyd og billede går godt hånd i hånd, for de blå billeder suppleres af et stærkt groove og synths, som på en og samme tid giver et kraftfuldt og følsomt instrumentalt udtryk, som man med garanti kan genkende, hvis man har været på besøg i den tyske hovedstad.

Frontmanden Martin Bernt udtaler om sangen:

– Midt i et verdensomspændende politisk ”shitshow” er denne sang en påmindelse om at livet fortsætter og at vi alle har brug for begær og kærlighed. Alt hvad du skal gøre er at kigge efter det.

En kærlig, men kraftig, hilsen til alle de hudsultne, der sidder derude. Måske skulle du invitere én, du har kært, over, og tage dem i hånden til et virtuelt smut til Østberlin? Her får du i hvert fald chancen.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com