fbpx

Snake udgiver endnu en hårdslående single fra kommende album

Foto: PR

Snake er ude med deres andensingle “Lost Girl” som italesætter teenage-usikkerhed.

I dag giver det svenske punkband Snake endnu en smagsprøve fra deres kommende album med singlen “Lost Girl”. Efter fem år uden udgivelser, udkom de i februar med singlen “Falling” med tilhørende musikvideo, som beviste at punkede kvindebands i høj grad stadig er relevante.

Med “Lost Girl” har de lavet endnu et brag af at punknummer, og nok et af bandets bedste. Med simpel tekst og skrigende guitar får de sat tankerne igang hos de lyttende. “Unsecure, growing up, afraid of being too much, afraid of being nothing at all” er sangens ubestridte hook, der kort og kontant beskriver sangens tematik.

Er man til velspillet girl-punk så lyt til “Lost Girl” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com