fbpx

The Entrepreneurs smider ny single og tourannoncering i trængende tider

Foto: Jonas Elbrønd

Det danske støjrockorkester har med deres nye single og netop offentliggjorte tourannoncering skabt lidt håb og forventningsglæde i det danske musiklandskab.

The Entrepreneurs har med deres støjende rockmusik og betagende liveshows ikke kun lagt Danmark ned, men efterhånden også sat sit aftryk rundt omkring i Europa. Dette viste bandet for alvor på deres debutalbum Noise & Romance fra sidste år, der fik en flot anmeldelse med på vejen. Nu er det vilde orkester igen klar med ny musik i form af singlen “A Good Year To Go Across Country”.

På den nye single, med den efterhånden ironiske titel, opretholder The Entrepreneurs det høje niveau, de præsenterede os for på debutalbummet. “A Good Year To Go Across Country” skiller sig ud med et unikt nedadgående omkvæd, der skaber en nærmest hypnotisk stemning, og som nærmest rent fysisk presser ens krop længere og længere ned i sædet. Dette udvikler sig til en støjende guitarsolo halvvejs inde i numret, der igen viser bandets sans for sangskrivning. Det er vildt og råt, men utroligt forfriskende. Singlen udkommer med en tilhørende lyrikvideo, der med en DIY-æstetik fremhæver bandets rå og direkte lyd.

Udover den nye single, forkæler The Entrepreneurs os endvidere med en tourannoncering bestående af fire koncerter i december. Her ligger det energiske band vejen forbi Odense, Aalborg, Aarhus og København.

Lyt til “A Good Year To Go Across Country” her:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com