fbpx

Thea Nyboes nye musikvideo til “Drifting Away” er et smukt æstetisk filmværk

Foto: David Cruces

Danske Thea Nyboe er gået sammen med den spanske filmkunstner David Cruces i skabelsen af den nye musikvideo til andensinglen “Drifting Away”.

Siden Thea Nyboe slap sin ambiente debutsingle “Heroine” i midten af april, har vi holdt et vågent øje med den talentfulde musiker, der ikke har ligget på den lade side efterfølgende. Siden da er der kommet en musikvideo til førstesinglen samt den opfølgende single “Drifting Away” – en lækker blød alternativ popsang, der emmer af nordisk talent.

På Caminoen i Spanien sommeren 2019 kolliderede den spanske filmkunster David Cruces æstetiske univers med den danske sangerindes nordiske alternative pop, og det er nu resulteret i denne unikke musikvideo til andensinglen “Drifting Away”. Det kulturelle møde skaber et væld af spændende effekter, og sangens visuelle udtryk bliver i den grad forstærket af de både farverige og dystre elementer, der finder sted i videoen.

Se det spændende kunstværk, og nyd Thea Nyboes skønne stemme herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com