Ugens Uimodståelige // Uge 21

Foto: HAIM // Universal Music Group

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Benjamin Hav – “The Show Must Go On”

Benjamin Hav er ustoppelig, når det kommer til udgivelse af musik. I dag har han sluppet det groovy nummer “The Show Must Go On”, som er en kærlighedserklæring til konen Mille. Endnu engang blærer den anerkendte musiker sig med sit fejlfrie rapflow og sine innovative vers på et energisk Emil Kruse-produceret track. De to musikere er tidligere gået sammen på Emil Kruses nummer “Air Tonight”, som blev et kæmpe sommerhit, og “The Show Must Go On” er endnu et produkt af duoens sammenbragte talenter.

HAIM “Don’t Wanna”

Den succesfulde søstertrio HAIM fra L.A. er ude med en spritny single, der i den grad er essensen af HAIMs let rockede musik, med noter af det folkede. Søstrene har skabt et ørehængende track, med plads til at eksperimentere med nogle lidt anderledes guitarlyde og fede riffs dertil. Nummeret er simpelt opbygget, og de talenfulde kvinders stemmer får lov at fylde ud med fine harmonier. Man kan høre hvordan musikken har fyldt siden barnsben, når HAIM producerer deres knivskarpe numre, og “Don’t Wanna” er ingen undtagelse.

Oskar Nordbø – “Norwegian Summer”

Som titlen antyder, er der massere af sommerstemning at finde i det nyeste track fra den sprirende norske artist Oskar Nordbø. Dog antyder titlen også en sammenhæng mellem tekstens handling om et forlist forhold, og den norske sommer – det er ovre før det er startet. Instumentalsiden er hovedsageligt guitarbaseret, og præget af et ørehængende og energisk riff, der sætter sig fast. Med et helt debutalbum liggende klar, er der god grund til at holde et vågent øje med den lovende indiefolkede popmusiker fra Norge.

Ellers tilføjet:

Aitch – “Raw”
Augustine – “Coast”
Betty Bass – “Vibe Out”
Cousin – “Something New”
Dagny – “Let Me Cry”
Ea Kaya – “Skin And Bones”
Elias Boussnina – “Pinewood”
Hakami – “How That Feels”
Jimmie Maddon – “Do I Turn You On?”
JUNG – “Nobody Knows”
KYLE – “What It Is”
Lady Gaga – “Rain On Me (with Ariana Grande)”
lil cat – “Red Blues”
Shade – “KøbenhavnerPige”
Simsey – “Numero Uno”
SULKA – “Sommerregn”
Takykardia – “Poor Little Anxious Me”
The Cache – “Coma” (feat. Soluna Samay)
The Weeknd – “In Your Eyes (with Doja Cat) – Remix”
The 1975 – “Shiny Collarbone”
Tove Lo – “sadder badder cooler”
Ultraflex – “Olympic Sweat”

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com