Ugens Uimodståelige // Uge 22

Foto: Griff // Warner Music Denmark

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Griff – “Forgive Myself”

Den 18 årige London-baserede artist Griff, har på alle måder imponeret os med sin gennemførte poplyd. Hun debuterede tilbage i 2019 med sangen “Eternal Flame”, og har siden da samlet over 10 millioner streams på Spotify. Sidst vi hørte fra den fremadstormende artist var med sangen “Good Stuff”, der var en kraftfuld og rørende affære. Hendes stærke udtryk bragte hende også direkte ind på vores liste over 20 internationale navne som vi mener at man bør holde et vågent øje med. Nu er hun klar med endnu en banger til samlingen med sangen “Forgive Myself”, der er et lækkert og dansabelt nummer, der med sikkerhed kan spice weekenden lidt ekstra op.

Belmin Kuburas feat. Noubya – “Till I’m Sorry

Den Aarhusianske DJ og producer Belmin Kuburas begyndte som 18 årig at få smag for musikken og har sidenhen udviklet på sin house-EDM lyd, der har udgjort to singler og et remix. I 2019 udgav han sit første udspil “Helpless”, og nu er han klar til endnu en gang at give os en ægte sommerfølelse med sangen “Till I’m Sorry”. På sangen har han den stærke sangerinde Noubya med til at lyse det hele op med sin stærke vokal. Sangen emmer af et stærk beat, der på alle måder får savnet til festivalerne til vokse. Der er ikke tvivl om at vi glæder os til at høre meget mere fra den spirende producer, og vi håber på at blive rystet godt og grundigt igennem med hans festlige produktioner i fremtiden.

Joyce – “Hjertestop”

Så er der endnu en gang nyt fra hele Danmarks rockband Joyce. For blot en måned siden udgav de singlen “Formskifter”, som også er titlen på deres kommende album. Nu er de klar med endnu et udspil. Sangen hedder “Hjertestop”, og er, ligesom det vi tidligere har hørt fra bandet, et vildt og fyldigt rocknummer. Forsanger Sebastian Wegeners distinkte og helt igennem karakteristiske vokal, bliver understøttet af en stærk instrumentalisering, der alt i alt udgør et solidt nummer man gerne vil rocke med på. Der er ikke tvivl om at vi glæder os til endnu en gang at opleve Joyce spille live igen efter vi oplevede dem spille en hæsblæsende koncert til VEGAs Udvalgte 2020. Men mens vi venter på at koncerterne kan blive afviklet igen, kan vi heldigvis varme os på deres nye nummer “Hjertestop”.

Ellers Tilføjet:

Amali – “Titusind år”
Baby Queen – “Internet Religion”
Blæst – “Ikke Sige Nej”
boy pablo – “hey girl”
Carmon – “Modvind”
ELBA – “700 Angels”
Ericka Jane – “Always The Same”
Frida Sundemo – “Backbone”
Gameboy_98 – “Månetegn”
Hater – “Sift”
HARLEY – “Hypnos”
JÁNA -”Lotus”
Lady Gaga – “Free Woman”
Lee Bowie – “Break”
Mangera – ”Op”
MÍCH COTA/KIZIS – “In Our House”
Plàsi – “Where I Belong”
School of X feat. Soleima – “Parking Lot”
Sean Christopher – “Glow”
Simon Sode -“Magnets”
SVEA – “All My Exes”
TATYANA – “Shadow On The Wall” 

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com