fbpx

Dreampop-trioen ViVii har netop sluppet melankolsk single

Foto: PR

Den svenske trio ViVii har netop sluppet singlen “Whistle”, som er en forløber fra deres andet album, der snart rammer gaden.

Trioen ViVii, der består af søskendeparret Emil og Caroline Jonsso, samt vennen Anders Eckeborn, debuterede tilbage i 2018 med sangen “Siv (You and I)”, og har siden da haft stor succes med deres selvbetitlede album fra 2019. Vi er især vilde med sange som “Love Love Love” og “And Tragic”, så meget at bandet havnede på vores liste over 19 svenske navne vi mente var allermest relevante i 2019.

Nu er den svenske trio tilbage med årets første single. Sangen hedder “Whistle”, og er et blødt og roligt indie-pop nummer, der emmer af følelser og kærlighed. Selv fortæller bandet om den nye single:

Sangen “Whistle” skrev en gang da vores bil brød sammen midt på en landevej i Nevada ørkenen på vej til Las Vegas. Da vi fik bilen tilset af en mekaniker sagde han “skriv da lige en sang”. Og så gjorde vi det.

Der er god grund til at tjekke den svenske trio ViVii og deres nye single “Whistle” fra deres kommende album ud:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com