fbpx

Drømmende tredjesingle med store armbevægelser fra Flawless Victory

Foto: Oliver Herlitschek

Med hårdtslående 80’er synthpop-romantik og tykke tråde til 90’ernes pulserende klubmusik udgiver den danske gruppe Flawless Victory i dag deres tredje single, der er et dreampop-track om den sprængfarlige forelskelse.

Kursen er sat og med i bagagen har Flawless Victory pakket ungdommens optimisme og længselfuldhed. Især den længselfulde stemning er nærmest som at tage og føle på i den nye single fra bandet. Sangen hedder “Far Away” og med de helt store 80’er og 90’er referencer luller bandet os ind i deres drømmende synthpop-univers, hvor det på dette nummer er den håbløse kærlighed, der er omdrejningspunktet. Om udgivelsen siger bandet:

“Far Away” handler om den ugengældte og sprængfarlige forelskelse, vi alle sammen oplever før eller siden. At være fanget i et slags venteværelse, hvor man bevidst holder sig i baggrunden i frygt for at blive såret. Man holder afstand og lægger låg på sine følelser, selvom man bliver rådet til at gøre det modsatte.

På nummeret får de aspirerende musikere besøg af Anton Falck, der er kendt fra First Hate – og hvilket match. Lydene og de forskellige udtryk passer umådelig godt sammen.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com