fbpx

Duoen SpaceCamp beviser på ny single at de mestrer den klassiske hiphop-lyd

Foto: Joakim Blinkenberg

Den spirende hiphop-duo SpaceCamp udgav i fredags en ny single, og den indeholder stærke rim og skarpe beats.

Duoen SpaceCamp udgav debut-EP’en L.O.A. tilbage i 2019, hvor de viste at de besidder et stærkt og gennemført hiphop-udtryk. EP’en blev efterfulgt af sangen “SpaceFest”, der også var et sprødt udspil. Nu er drengene fra SpaceCamp klar til endnu en gang at bevise deres værd på den danske hiphop-scene.

I fredags udkom deres anden single i år, nemlig “ALIVE”, der afspejler alle de udfordringer, men også muligheder, vi står overfor her i landet. Corona-krisen har skabt en fysisk- og psykisk afstand mellem mennesker, men på deres nye single “ALIVE” forsøger SpaceCamp at samle os igen, og huske alle på at vi trods alt er i live og at vi skal passe på hinanden.

Sangens stærke budskab bliver understreget af et gennemført rap-flow, der bringer assosiationer til 90’ernes store rappere. Deres lyd er nemlig båret af en klassisk hiphop-stil, der bliver understøttet af et tilbagelænet beat.

Du kan lytte til SpaceCamps nye single “ALIVE” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com