fbpx

Hurts deler første single “Suffer” fra kommende album

Foto: Hurts

Det britiske pop-duo Hurts har netop annonceret deres kommende femte album Faithmed første single fra pladen ”Suffer”, som har et langt mørkere, næsten rocket udtryk. 

Det erfaringsrige duo Hurts har snart lavet musik i over et årti. Efter mange år med udsolgte koncerter og tre album, bød det på en lille pause. Men nu er de tilbage med den dystre single “Suffer”. Det mørke udtryk kommer fra en periode i duoens karriere, hvor den musikalske træthed efter en stor tourné meldte sig. Selv fortæller forsanger Theo Hutchcraft:

Jeg var fysisk og mentalt fuldkommen udmattet, til et punkt hvor jeg var på bristepunktet. Jeg var nødt til at stoppe og gøre ingenting i et stykke tid fordi jeg ikke kunne tænke. Jeg kunne ikke fokuserer eller noget som helst. Og jeg vidste ikke hvad fremtiden bød. Jeg vidste ikke om vi overhovedet ville lave et album til. 

Vi er glade for at det alligevel lykkedes, og det bliver spændende at høre det kommende album Faith. Man kommer i hvertfald ikke til at lide ved at lytte til “Suffer”:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com