Koncertanbefalinger // Juli

Foto: YOUR LOVE // Frederikke Krebs Bahn

Vi er endelig begyndt at kunne se frem til livekoncerter i Danmark igen – først og fremmest i et lidt andet format, end vi er vant til. Men om ikke andet, er det skønt at kunne opleve musikken live igen – og så endda i sommerferien. Vi har samlet en håndfuld koncerter, som vi varmt kan anbefale at opleve her i juli måned, hvis man har savnet koncerter og livemusik ligeså meget, som vi har.

OWMI

Hvor: The Lo-Fi Parking Lot KBH NV
Hvornår: Torsdag den 9. juli kl. 19.30-20.30

Vi er her på redaktionen ret så begejstrede for den elektro-soulede duo OWMI, der blandt andet har spillet til vores arrangement Bands of Tomorrow Uncovers på Loppen, der nåede at blive afholdt lige inden koncerter blev et fortidslævn. Vi kan derfor godt love, at det bliver en stemningsfuld, atmosfærisk og intim oplevelse, når OWMI indtager Nordvest til en Street Session i samarbejde med Lo-Fi Concerts. Koncerten koster 150 kroner og er et udendørs arrangement, hvor man (forhåbentlig) kan nyde sommersolen, mens man viber til de ambiente toner fra OWMI. Endnu en varm anbefaling herfra.

Courtyard Concerts

Hvor: Hotel Kong Arthurs gårdhave
Hvornår: Søndag den 12. juli – søndag d. 26. juli

Over fem dage i juli måned byder Hotel Kong Arthur indenfor i deres hyggelige gårdhave og præsenterer i samarbejde med smash!bang!pow! en række spændende danske acts, som vi her på redaktionen har set meget frem til at kunne genopleve live. Artisterne spiller to koncerter i løbet af aftenen – henholdsvis kl 17.00 og kl 20.00 – og man skal være hurtig på aftrækkeren, for der sælges kun 100 billetter pr koncert. Og en vigtig detalje; den første øl er på Nørrebro Bryghus’ regning. Her er det fulde program for koncerterne:

BREMER/McCOY – 12/7 – kl. 17.00 + 20.00
PALACE WINTER – 18/7 – kl. 17.00 + 20.00
MARSHALL CECIL – 19/7 – kl. 17.00 + 20.00
BETTE – 25/7 – kl. 17.00 + 20.00
GENTS – 26/7 – kl. 17.00 + 20.00

TERESE

Hvor: Pumpehusets Byhave
Hvornår: Fredag den 24. juli

TERESE laver svedige catchy melodier til energiske 80’er inspirerede tracks, og fredag den 29. juli kan man få lov at opleve det unge talent i Pumpehusets Byhave, hvor hun vil spille op for københavnerne. TERESE har siden sin debut, som vi i øvrigt kastede mange roser efter, haft god medvind, hvilket blandt andet resulterede i en finaplads til dette års KarriereKanonen. Det bliver uden tvivl en festlig oplevelse at se hende live i det gode sommervejr.

Bands of Tomorrows Uimodståelige: YOUR LOVE + TBA

Hvor: Pumpehusets Byhave
Hvornår: Onsdag den 29. juli

Selvom det bliver i en lidt forsinket udgave, glæder vi os utrolig meget til at byde ind i Pumpehusets Byhave, når vi afholder Bands of Tomorrows Uimodståelige en koncertaften, hvor man får lov at opleve to ultra-spændende upcoming acts, som er nøje udvalgt af redaktionen. Den første koncertaften bliver onsdag den 29. juli, og der vil det spændende act YOUR LOVE byde ind i deres mystiske folk-poppede univers med uimodståelige tracks fra debut-EP’en Overdressed, såsom “Strangers Again” og “Fear of the Waves”. YOUR LOVE har blandt andet været vores Ugens Upcoming, og vi glæder os til at opleve dem live for første gang – side om side med et andet spændende act, som vi ser frem til at præsentere for jer.

Sommer i Den Grønne Kødby

Hvor: Den Grønne Kødby
Hvornår: Hver torsdag til søndag

For nyligt slog Den Grønne Kødby dørene op for københavnerne, og det har været en successfuld start for det nye initiativ. Udover de mange spændende madboder, som man finder på Slagtehusgade, har Den Grønne Kødby også et musikprogram, som opdateres hver søndag – men du kan allerede nu se frem til at opleve den spirende Mercedess lørdag den 4. juli, som i mandags var vores Ugens Upcoming. Der er fokus på upcoming artister, og derfor vil man helt sikkert kunne finde nogle nye spændende musikere på scenen i Kødbyen denne sommer, og måske endda finde sit nye musikalske crush, mens man sipper rosé og spiser lækker streetfood. What’s not to like?

Gå heller ikke glip af:

(Byhavens åbningsfest) // Byhaven Pumpehuset, Onsdag den 1. juli kl. 19.00
EmmaDop // Byhaven Pumpehuset, Torsdag den 2. juli kl. 19.30
To Absent Friends + NAR // Byhaven Pumpehuset, Lørdag den 4. juli kl. 19.00
OLLIE + Molly Koppel // Byhaven Pumpehuset, Onsdag den 8. juli kl. 19.00
Soleima // Gæsten, Onsdag den 8. juli
School of X & Goss // Gæsten, Torsdag den 9. juli
Magnus Tempels + ELYSS // Byhaven Pumpehuset, torsdag den 9. juli kl. 19.00
Lord Siva & Necklace // Gæsten, fredag den 10. juli
Teitur – Sommer i Haveselskabet // Frederiksberg Rundel 1, Fredag den 10. juli kl 19.00
Ida Laurberg // Byhaven Pumpehuset, Onsdag den 15. juli kl. 15:00
Carl Emil Petersen (solo) – Sommer i Haveselskabet // Frederiksberg Rundel 1, Fredag den 17. juli kl 19.00
Jonah Blacksmith – De Grimmeste Aftner // Grimhøjgaard, Fredag den 17. juli kl. 20.00
– Parasol – gårdfest i Farvergården (Bisse, Dopha, Dusin, Søn, m.fl.) // Kulturmaskinen Odense, Fredag den 17. juli – lørdag den 18. juli
Alex Vargas // Gæsten, Lørdag den 18. juli
Tim Christensen (solo) – Sommer i Haveselskabet // Frederiksberg Rundel 1, Lørdag den 18. juli kl 19.00
Artigeardit // Gæsten, Tirsdag den 21. juli
Necklace // Byhaven Pumpehuset, Onsdag den 22. juli kl. 15:00
Liss (support: Late Verlane) // Gæsten, Torsdag den 23. juli
Blikfang // Byhaven Pumpehuset, Fredag den 31. juli

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com