Nordiske Hits // Uge 23

Foto: Yaeger & Oscar Scheller // PR

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Yaeger – “Nosebleed (Ft. Oscar Scheller)

Det svenske stjerneskud Yaeger, med det borgerlige navn Hanna Jäger, havde sin debut tilbage i 2017 med sangen “Ocean”, der efterhånden har rundet næsten 400.000 streams på Spotify. Siden hendes debut har hun udgivet en håndfuld sprøde pop-sange og EP’erne Gul og Fixed-Gear. Nu er hun gået sammen med Oscar Scheller, der agerer vokalist sammen med Yaeger på den nye single “Nosebleed”. Sangen færdiggjorde de hver for sig under corona-karantænen, og det er også netop det sangen handler om. Den er en kærlighedssang dedikeret til dem, der er blevet holdt adskilt under corona-lockdown. Den er båret af en intimitet og et lo-fi R&B-udtryk, der understøtter følelsen af savn. Der er god grund til at holde et vågent øje med svenske Yaeger i fremtiden, og vi er rigtig spændte på at høre mere fra hende.

Lotus Noir – “Pillow Talk”

Den 27-årige dansk-guineanske sangskriver, sangerinde og producer med det borgerlige navn Nanna Prip laver musik under navnet Lotus Noir, og debuterede tilbage i 2017 med singlen “Lucid Dreaming”, der blev efterfulgt af EP’en A Lucid Dream. I 2018 udgav hun sit første album Rebirth, og nu er hun for første gang siden 2018 klar med ny musik. Hun har nemlig netop udgivet singlen “Pillow Talk”, der er et fløjlsblødt udspil, som emmer af lækre soulede R&B vibes og understøtter hendes smukke jazz-vokal. Musikken er inspireret af 90’ernes hiphop, R&B og soul, hvilket fornemmes tydeligt i hendes gennemførte univers. Man kan roligt glæde sig til meget mere sprød musik fra den spirende sangerinde, der udgiver endnu et album senere på året.

Rebecca & Fiona – “People Getting Mad”

Den veletablerede DJ/producer pop-duo Rebecca & Fiona, har en stærk række singler og albums i bagkataloget. De debuterede helt tilbage i 2010 med nummeret “Luminary Ones”, og siden da har de udgivet en solid håndfuld albums, der har sikret dem to svenske Grammys, og headliner koncerter med artister som Avicii, Kaskade og Robyn. Deres lækre house-pop udtryk er perfekt til sommerens lange aftner, og deres nye single er ingen undtagelse. Sangen hedder “People Getting Mad”, og er, ligesom meget af deres andet musik, båret af en stærk elektronisk produktion, med vilde drops, og ekstatiske følelser. Den gennemførte house-stil følger de hele vejen til døren, og efterlader ingen synlige spor af kedsomhed eller sløve beats. Har man ikke allerede fået øjnene op for den svenske duo, bør man helt sikkert tjekke de to kvinder ud.

Ellers Tilføjet:

Amali – “Titusind år”
Axel Johansson – “Love How It Hurts (feat. Tina Stachowiak)”
boy pablo x andrea – “i just wanna go home”
Daughters of Reykjavik – “Spotlight” 
Emilie Hollow x Ruben – “Break It Right”
Frida Sundemo – “Backbone”
Gameboy_98 – “Månetegn”
GRANT – “Words”
Joyce – “Hjertestop”
Julie Bergan – “Commando”
Linae – “Stereo Vibing”
Leizure – “Caveman”
Michel – “Bedrageri’
Miss Li – “Starkare”
Nils Bech – “Tell Me”
Peaceful James – “JOURNEY”
Sam Crow ft. Naah – “Teenage Dirtbag”
sød ven – “state of mind” 
Tilde x Arvid Nero – “Don’t walk down that road”
Tom Bjerg – “Timer Nok”
Unnergrünnen – “Burmavegen, Beibi”
Velvet Volume – “Sunny LA”

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com