Simone Tang rocker el-guitaren på live-videoen af “Vera”

Foto: Morten Rygaard

I sidste uge udgav sanger og skuespiller Simone Tang smukke “Vera”, der i denne uge er blevet til en fin live-video.

Vi var ret begejstrede for altmulig-kvinden Simone Tang, der i sidste uge udgav singlen “Vera“, der med et kor af venner synger om drømme, håb og venskab. Denne uge er det blevet til en mere enlig version af det smukke nummer, hvor det kun er Simone Tang og hendes el-guitar, der foran en bar hvid væg, formidler det fine budskab.

Ligesom på singlen er det eneste instrument Simone på guitar, men der er heller ikke brug for mere, så lækkert den bliver spillet. På denne live-udgave kan man da godt savne den brede lyd af koret, men sangen står stadig fint med den flotte guitar. Lyden på livevideoen er fænomenal og i forhold til så mange andre livesessions og -videoer lever Simones flotte teknik op til originalen.

Se den fine livevideo af “Vera” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com