fbpx

Takykardia har ikke givet op på romantik

Foto: Ali Asperheim

Endnu et uimodståeligt Takykardia-nummer har i dag ramt gaden, og denne gang er det især lyrikken, der fortjener at komme i fokus.

Det eksperimenterende popband Takykardia har netop sluppet “Waving”, som er et drømmende nummer, der handler om at være ‘undateable’. Som altid sidder produktionen lige i skabet, og Takykardia har endnu en gang disket op med ørehængende og nytænkende beats, som rykker til popmusikken som genre.

Derudover er lyrikken denne gang hudløs ærlig og meget konfronterende, og det er jo altid et kæmpe plus, når man med lethed kan relatere til et nummer. Forsanger Luna Matz fortæller selv om teksten:

– Jeg er gigantisk romantiker og elsker at blive taget med storm. Jeg har oplevet at blive swept away og er overbevist om, at det kan ske igen. Samtidig er jeg super rastløs og bange for at spilde min dyrebare tid. Jeg fornemmer timeglassets præsens i takt med, at jeg vinker farvel til tyverne. Jeg vil fandme gerne giftes og have børn – men kun som et resultat af ekstrem kærlighed… og ja… jeg har sorteret fyre fra, fordi de havde det forkerte stjernetegn, og jeg er ikke stolt af det.

Nummeret kommer også med en dragende musikvideo, der virkelig sætter smukke billeder til lyden. Vi kan slet ikke få nok af fantastiske Takykardia, og glæder os til at høre mere fra det spændende band. Giv nummeret et lyt via musikvideoen her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com