fbpx

TigerSwan udgiver dansevenlig forsmag på kommende album

Foto: Stine Tidsvilde

TigerSwans nye single inviterer til en tur på dansegulvet med lækre beats og dragende synths.

De tre barndomsvenner fra TigerSwan har lavet musik under deres kunstnernavn siden 2017 og debuterede med nummret “Love Me (Like You Used to)” i 2018. Siden da har pop-trioen haft succes med sange som “Novocaine”, hvor den akustiske version har fået over en million streams på Spotify. Vi var især vilde med deres seneste nummer “Bad Bad Lair”, og trioen har oven i købet også været vores Ugens Upcoming tilbage i efteråret, hvor vi lærte dem meget bedre at kende.

Deres nye single “I Don’t Want To Let You Go” er et R&B-inspireret nummer, der giver os lyst til at tage et smut forbi dansegulvet. Det lyriske univers kredser om de velkendte følelser, der kan opstå efter et brud med sene timer på barer, store mængder alkohol og utallige flygtige bekendtskaber – alt sammen i jagten på at finde trøst. Selv fortæller guitarist Christopher:

– Jeg har engang siddet og fyldt min kammerats kæreste med en ulykkelig kærlighedshistorie – i en gedigen brandert, der hvor hun var bartender. Hun har aldrig nævnt det siden. Jeg tror, at vi begge ved, at det var ret patetisk, men lyttede gjorde hun sgu. Tror ikke jeg var den første, der sad i den stol.”

Det nye udspil er den del af TigerSwans kommende debutalbum, der er sat til at udkomme den 4. september 2020. Hør sangen “I Don’t Want To Let You Go” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com