fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 24

Foto: Sassy 009 // Julie Lauritzen

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Bette – “Fin Regn”

På sådan en regnfuld fredag, kan man godt bruge et musikalsk kram – og det er lige, hvad den nye single fra Bette er. Med hendes lækre og bløde vokal og de varme jazzvibes er nummeret “Fin Regn” en dejlig sommerregns-fornøjelse. Sangen handler om kærlighed, og om at overgive sig selv til den. Tracket er blevet til gennem et samarbejde med blandt andre musiker og producer Emil Kruse. Der er meget der tyder på, at vi kommer til at høre endnu mere til Bette i fremtiden, og lige nu arbejder musikeren hen mod at kunne udgive sin debutplade, som vi glæder os til at lægge øre til.

Drew Sycamore – “Take It Back”

Hvis du har brug for at tage høretelefonerne på og fejre fredagen i din egen danseverden, så er den nye single fra Drew Sycamore, det helt rigtige track at trykke play på. Den danske musiker Drew, har længe været i vores søgelys – og af god grund. Med hendes stærke popproduktioner gør hun os bløde i knæene gang på gang. Nu indleder Drew en ny fase op mod sin næste album, og har i den forbindelse tilføjet alterego-efternavnet ‘Sycamore’ til sit kunstnernavn. Kunstneren er i dag ude med singlen “Take It Back” – et nummer der gør det svært ikke at bevæge sig til, hvilket den tilhørende musikvideo er et pragteksemplar på. Nummeret skrev nærmest sig selv og netop det med at følge sin intuition, åbne op og afsøge sine egne grænser er noget af det Drew Sycamore har arbejdet med på hendes kommende album, som vi ser frem til at høre meget mere fra, og ikke mindst opleve hende live til efteråret.

SASSY 009 – “Ghost Town”

SASSY 009 trækker dig med ind i sit mørke og vilde univers på hendes nye single “Ghost Town”, der er blevet til i samarbejde med Spotify’s “Oyster playlist”. På singlen tager den Oslo-baserede musiker og producer dig med gennem en en coronaforladt spøgelsesby, der ensomt bader i det blege måneskin, og hvor du mærker de kolde regndråber på din kind. Det er på mange måder et meget dystopisk og nærmest sci-fi-lignende billede Sassy 009 maler, hvilket også kommer til udtryk med den heftige wobble-bas, de syngende synthflader, det syrrede beat og den melodiske vokal, der kommer til sin ret i det storslåede omkvæd. At skabe kontroleret kaos er noget SASSY 009 er mester i, hvilket vi også så til hendes koncert på Roskilde Festival 2018.

Ellers tilføjet:

Artigeardit – “Den Værste”
Askling – “Chase For Your Love”
At Pavillon – “Joy”
Barselona – “1 Dag Er Vi 1 Minde”
BATHSHEBA – “Hit ‘N’ Run”
Chloe x Halle – “Ungodly Hour”
Coach Party – “Puke”
Drug Store Romeos – “Quotations For Locations”
Ellis May – “Ghost”
Gorillaz – “Friday 13th (feat. Octavian)”
Ida Just – “When I’m Gone”
jens – “Nocturnal”
Jorja Smith – “Rose Rouge”
JÆRV – “Et Andet Liv”
K-phax – “Never Fall In Love”
mags – “elephant in the room”
Moyka – “Kanazawa (Maybe We Don’t Have To Go There)”
Nea – “Drunk Enough To”
The Zolas – “Energy Czar”
Palace Winter feat. Lowly – “Top of the Hill”
UMI – “Pretty Girl hi!”
박혜진 Park Hye Jin – “How can I”

Følg playlisten her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com