Ugens Uimodståelige // Uge 25

Foto: Lil Halima // Universal Music Group

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Dream Wife – “Temporary”

Den islandske/britiske trio Dream Wife er ude med singlen “Temporary”.
Dream Wife er en gruppe, der virkelig formår at blande den tunge garage-punk med glad party-pop med massere af power. Til denne blanding tilsætter de deres no-bullshit attitude og en vildskab, der bringer dem langt ud over scenekanten, og gav dem en plads på vores liste over 12 “Girlbands of tomorrow”, du skal holde øje med. Den nye single er en af de mere blide fra deres hånd, med en sart og svævende klang i vokalen og et melodisk guitarriff. Det er en sang, der virkelig viser, hvordan kunstnerne formår både at være “sweet and tough” – som bandet selv siger i teksten. Deres enestående energi vil være mulig at dykke ned i til deres kommende koncert på spillestedet Loppen i København den 5. maj 2021.

Lil Halima – “Friends”

Musikeren Lil Halima har gjort det endnu en gang. Fra de norske kanter er der blevet spyttet det ene stærke pop-/R&B-hit ud efter det andet, sidst var det med nummeret “Glue”. Denne gang gør hun det med nummeret “Friends”, der landede i dag. Vokalen er som fløjlsblød sommerregn og drypper af lækkerhed. Det melodiske og elektroniske beat gør det svært ikke at danse. Sangen handler om, at selvom man gerne vil have sin plads, kan tiltrækningen til et andet menneske stadig mærkes tydeligt. Den ørehængende sang lysner selv den kedeligste gråvejrsdag, så der skal lyde en kæmpe anbefaling til at vibe til det nye nummer fra Lil Halima i dag.

The Beths – “Out of Sight”

Kvarteten The Beths er netop ude med et ægte og blidt shoegazing nummer. Under titlen “Out of Sight” beskriver bandet den afstand, der kan adskille folk fra hinanden, og hvordan selvom man elsker nogen, kan komme til at svigte dem. Her mener den new zealandske gruppe at den bedste måde at reparere denne fiasko på, er med rigelig og ubetinget kærlighed. Med et vers der indhylles i en smuk basgang og ømhed i omkvædet, er dette udspil mere sårbart end deres tidligere udgivelser, men denne ærlighed og inderlighed i lydsiden klæder gruppen godt. Musikerne i The Beths er Elizabeth Stokes (vokal/guitar), Jonathan Pearce (guitar), Benjamin Sinclair (bas), and Tristan Deck (trommer) – og det vil være muligt at sige hej til dem og opleve dem live til deres kommende koncert på VEGA Ideal Bar i København den 20. april 2021.

Ellers tilføjet:

Anderson .Paak – “Lockdown”
Angående Mig – “jeg elsker alt hvad du hader ved mig”
Bleach – “Shady Mind”
FILIPPA – “Loverboy”
FVN feat. Sandra Hussein – “Cadillac”
Høker – “Ud Af Dig”
Ida Laurberg – “Lost All Hope”
Jockstrap – “City Hell”
Kinck – ” Girl From Your DM’s”
KÅ – “Endnu En”
Liberty – “I’m Back”
LØZR + Sky Manana – “Midsommer June”
Nille – “Føl Noget”
Phoebe Bridgers – “ICU”
Ravi Kuma – “Breakfast 1pm”
RAES – “Sorry, gotta go”
Scarlet Pleasure – “Flying (echoes in the sky)”
Sebastian Wibe – “Suddenly (feat. David Rasmussen)”
Tessa – “Bål”
Total Hip Replacement – “Lose Control”
Vasco – “Like That”
Zupermaria – “Ingenting er lenger som det var”

Følg playlisten her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com