fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 26

Foto: Maddy // Petra Kleis

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Maddy – “Why Can’t I”

Den danske artist Maddy udgav sin debutsingle “Island” tilbage i marts 2020, der allerede har ramt over 350.000 streams på Spotify, og hun udgav også senere en smuk akustisk udgave af sangen. Nu er sangerinden klar med sin anden single i rækken. Sangen hedder “Why Can’t I” og er en følsom affære, der handler om at føle sig utilstrækkelig. Maddy er vokset op i en familie, hvor religion har vægtet højt, og det er også der, inspiration til sangen kommer fra. Den kredser om en søgen efter noget, Maddy ikke har kunnet mærke eller efterleve. Det nye udspil er smukt og rørende, og Maddys smukke stemme guider os gennem et væld af stærke følelser.

Coucheron x Pasha – “I SPY”

De to musikere Coucheron og Pasha har efterhånden bevist, at de tilsammen er en stærk dynamisk duo, der mestrer det at lave bangers. Pasha brød igennem på den norske undergrunds hiphopscene i 2017, og nu er han gået sammen med norske producer og DJ Coucheron, som tidligere har arbejdet sammen med Kehlani og Nick Jonas på singlen “Nobody”. Deres nye single “I SPY” emmer af tidens lækre hiphop/R&B-vibes, hvor syngende rap og trappede beats er dominerende i sangen, der leder tankerne hen på etablerede artister som Juice WRLD og Post Malone. Denne sommer var for de to artister fyldt med koncerter, der som bekendt ikke bliver afholdt, men de nåede da lige et smut forbi dette års by:Larm Festival tilbage i februar, hvor de beviste deres værd.

LÉON – “And It Breaks My Heart”

Stjerneskuddet LÉON har for alvor sat sit præg på den svenske musikscene og har siden sin debut-EP Tresure – EP fra 2015 samlet over 200 millioner streams på Spotify. Man kan vist roligt sige, at LÉON har markeret sig. Nu er hun klar til endnu en gang at synge sig ind i vores hjerter med sangen “And It Breaks My Heart”. Sangen er sammensat af en blød, glødende, moderne poplyd blandet med nostalgi. Hun beviser, at hun mestrer at skabe musik, der i sin lyd emmer af glæde og optimisme, men alligevel er der noget melankolsk og utroligt skrøbeligt over musikken. Sangen opfordrer i hvert fald på alle måder til at danse alle sine hjertesorger væk. Man kan oven i købet glæde sig til LÉONs næste album, der er sat til at udkomme til efteråret 2020.

Ellers tilføjet:

Arca x ROSALÍA – “KLK”
ARES – “Heaven”
BYLJA feat GUNVA – “Float”
Croquis – “Always Around”
C.Rou – “Chardonnay”
Eivør – “Sleep on it”
Esther – “Danger Stranger”
Emma Steinbakken – “Dance”
Feng Suave – “People Wither”
Fenne Lily – “Alapathy”
Flawless Victory – “Far Away”
HAIM – “Los Angeles”
Hedda Mae – “What Do You Want From Me”
Kå Feat. Emil Kruse – “Bounce”
Lauv – “Love Somebody”
Liss – “Another Window”
Lord Siva – “Solhverv”
Raleigh Ritchie – “Squares”
Sharon Stone – ”All Right Now”
Takykardia – “Waving”
Tomode – “Destiny No. 20” 
You and the Whose Armies – “Chihuahua”

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com