Violet Days har netop sluppet en håbefuld sommersang

Foto: Kris Eriksson

I dag udgav Violet Days en ny single, der sætter ord på de følelser som de mange frygtelige hændelser i år har bragt med sig.

Den svenske artist Violet Days har for alvor sat sit aftryk på musikscenen i Sverige. Hun debuterede tilbage i 2015, og har siden da haft stor succes med sange som “Your Girl” der har fået over 14 millioner streams, og hendes smukke cover af Tame Impalas megahit “Let It Happen”. Nu er hun klar med en håbefuld single til os alle sammen.

Der kan ikke herske nogen tvivl om at dette år kommer til at ende i historiebøgerne. Med en verdensomspændende pandemi, og et Black Lives Matter oprør har der på kort tid været mange ting der har påvirket hele verdenen. Og her, midt i sommervarmen, kommer Violet Days os til undsætning med sangen “This Years Summer”, der på alle måder er en håndsudrækning til os alle. Sangen emmer af positivitet og opløftende toner, der sætter ord på de følelser der kan strømme igennem kroppen, når man i lang tid har været påvirket af de forskellige situationer. Selv fortæller Violet Days:

Vi skrev “This Years Summer” i april da vi var i karantæne i Los Angeles. Jeg snakkede med Kris Eriksson og Cassandra Stöberg via Zoom en morgen, hvor vi alle blev enige om at vi havde brug for at skrive noget her i mørket, der var lidt mere håbefuldt. Sommeren er altid noget som man ser frem til, og vi ville gerne skrive en sang der kunne lyse sommeren op og som føltes mere håbefuld men også reflekterer den tid vi er i.

Tag et lyt til Violet Days nye single “This Years Summer” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com