Visiteur mixer den perfekt 80’er/90’er cocktail til dine technoglam-tørstende øregange

Foto: Fredrik Katt-Carlsson

Bliv slået ud af dine vante vaner med den nye single “Kick It” fra den svenske glam-techogruppe Visiteur.

Sidste år havde vi den Stockholm-baserede synthpop-gruppe Visiteur som ugens upcoming. Her lærte vi de fire bandmedlemmer; frontmanden Sir Boyfriend, bassisten John Lake, E-man på guitar, Cpt. Snowball på perussion og Mick Beck på keys, meget bedre at kende, hvor de fortalte om deres skyhøje ambitioner – bogstaveligtalt. Bandet nævnte, at drømmen er at blive det første band til at spille på månen. Og med den nye udgivelse er de allerede godt på vej mod stjernerne.

Det er altid spændende at høre, hvad netop denne gruppe kommer op med.
De har nemlig en tendens til at slå os ud af vores vante lyttevaner, og forkæle vores øregange med alt fra party bangers som Royalty, psykedeliske strømninger på “Cell Block Lawyer” og den catchy pop-pille “Astronaut“.

Sidst læste de tidens ånd og kom op med den ultra aktuelle sang “Corona Song”, der med det hårdtslående beat har et dysters slør liggende over sig. Nu er de ude med en dugfrisk single, der så lyset i dag. Denne er i en noget anden boldgade end “Corona Song”. På det mere indadvendte nummer bliver der spillet på de helt store pop-ballade tangenter, med både 90’er referencer til eurodance og de storslåede 80’er synth. Tilsammen giver det en perfekt cocktail til dine techno-glam tørstende øregange.

Sangen handler om de vaner, vi som mennesker samler op – både de gode og dårlige. Med denne sang opfordre bandte til at kigge lidt ind i sig selv, og reflektere over de vaner, der fylder os.

Så nu er opfordringen givet videre, og du kan her lytte til singlen “Kick It”:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com