fbpx

YOUR LOVE slipper livemusikken løs til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Frederikke Krebs Bahn 

Vi har endelig fået grønt lys for livekoncerter denne sommer, og det skal selvfølgelig fejres med annonceringen af YOUR LOVE til Bands of Tomorrows Uimodståelige onsdag den 29. juli i Pumpehusets Byhave.

Endelig er det blevet tid til endnu en omgang gode koncerter i Byhaven ved Pumpehuset i form af vores koncertformat Bands of Tomorrows Uimodståelige. Vi er i den forbindelse glade for at kunne præsentere artisten YOUR LOVE som den ene act ud af to til koncerterne onsdag den 29. juli. Med Thor Svenssons atmosfæriske folk pop og et talentfuldt band bag sig er der lagt op til en følsom og stemningsfuld aften, hvor de energiske og rammende numre vil flyde ud over københavnerne.

YOUR LOVE er aktuel med debut-EP’en Overdressed, der viser et originalt og autentisk udtryk. Vi fandt især den forløbende single “Strangers Again” fuldstændig dragende – og så tager Thor sig godt ud som disco-cowboy i den skønne musikvideo.

Vi ser frem til en atmosfærisk aften i YOUR LOVEs selskab, og glæder os over, at vi igen har nogle koncerter at se frem til. Inden længe vil vi også annoncere den anden artist der skal spille i Pumpehusets Byhave den 29. Juli, side om side med YOUR LOVE. Få en forsmag på koncerten nedenfor og deltag i den officielle Facebook-begivenhed her.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com