fbpx

girlcrush er tilbage med hittet til din pride

Foto: PR

Queer-feministiske girlcrush er med en solid og velproduceret single klar til at sparke din pridefest i gang.

Den vrede og søde punktrio girlcrush udgiver ny single “work, work, work” og der er mere i vente, for deres debut-EP skulle lande i slutningen af efteråret.

Girlcrush får i musikken aflad for deres frustrationer omkring blandt andet sexisme, angst, vrede og afmagt. I deres tekster behandler de emner som kønsopfattelse, kropsidealer og kærlighedsrelationer. På “Work, work work” fortsætter den politiske trio med at rykke ved det gængse. Det er pop-punkt med en fængende lyd og fyldt med energi. Nummeret starter som vanen tro lige på og hårdt:

// I’m a misfit queer, and I don’t belong here //

Med den nye single sættes der fokus på følelsen af ikke at passe ind i samfundets strukturer og medfølgende forventninger samt den evige trang til bare gerne at ville blive set, hørt og elsket, som den man er.

Hør nummeret herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com