fbpx

Jonathan Floyd er ude med nyt melankolsk popnummer

Foto: Yvonne Haugen

19-årige Jonathan Floyd synger om at være modig på sin nyeste single “Fly”.

Jonathan Floyd er et ungt spirrende talent på den norske pop- og R&B-scene. Inspireret af The Weeknd og Unge Ferrari kombinereres retro-inspirerede og melankolske melodier. Vi har tidligere haft Jonathan Floyd, som en del af vores Ugens Uimodståelige med sangen “Ser Meg”.

Nu er Jonathan Floyd aktuel med sangen “Fly”, som er præget af hans fine og delikate vokal, som gilder elegant og ubesværet over fraseringerne og det melankolske beat. Floyd synger på norsk og understreger det smukke i det norske sprog.

Om “Fly” siger Floyd selv:
“Fly” er en emotionel pop/R&B single sat sammen af et fængende hook og 80’er-inspireret og svævende synther. Sammen med mere hårdtslående trommer og drømmende kor, er “Fly” en stor og cathy pop sang!

Lyt til “Fly” herunder:

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com