fbpx

Nordiske Hits // Uge 35

foto: Sille Nilsson // Bobby Mandrup

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

DAYYANI – “Hometown”

DAYYANI er et nyt skud på den danske musikstamme. Kvinden bag DAYYANI er Isabella Dayyani, som med inspiration fra sine iranske rødder drager mellemøstlig inspiration ind i sin musik, som er en kombination af rock, R&B og elektronisk pop. Hendes debutsingle “Hometown” handler om, at bryde ud af de vante hverdagsrammer og søge hen til vildere og større steder. Samtidig fungerer den som en hyldest til hjembyen, Aarhus.

Mekdes – “Lonely”

“Lonely” er den første single fra Mekdes‘ kommende EP Fly. På “Lonely” gør Mekdes op med sit nuværende forhold og indser, at det ikke er hende, der er problemet. “Lonely” er et nummer, som beskriver de følelser, som man går igennem i overvejelserne om at slutte et forhold, og endelig har fundet modet til at gøre det. Vi har tidligere på året haft hende på vores liste over 20 danske navne, som man skulle holde øje med i 2020. Vi har ikke taget blikket væk, og det er med god grund, at “Lonely” er en del af denne uges Nordiske Hits.

Sille Nilsson – “Omvej”

Efter flere års stilhed, er Sille Nilsson tilbage på den danske musikscene. Hun har skiftet de engelske tekster ud med danske og er nu klar med sin første dansksprogede single “Omvej”. Sille Nilsson synger om de omveje, som man tager i et forhold. Hun beskriver selv omvejene som værende »de forsvarsmekanismer, vi kommer til at bruge, når vi er bange for at miste dem vi holder af.«

Ellers tilføjet:

Agnes – “Fingers Crossed”
Astrid Cordes – “Portrait”
Astrid S – “Marilyn Monroe”
Bad Sauna – “Niin kuin se ennen oli”
BASKE – “SANG”
boy pablo – “rest up”
Cajsa Siik – “Gate Keeper”
CHILI – “Dear Night Sky”
Daufødt – “Ingenmannsland”
Dør Nr. 13 – “Griner”
Eivør – “Let It Come”
FRAADS – “Papa kommer tæt på”
Gameboy_98 – “Korsika”
Hugo Sheppard – “Sister”
Joensuu 1685 – “The Most Luckiest Man
KING – “Somebody”
Lena Anderssen – “State of the Land”
Peter Wangel – “Omfartsvej”
Reveal Party – “I Love My Brothers”
Silque – “Anticipation”
Slørede Linier – “Alting Forsvinder”
Souldier – “I Wear Shades”
ViVii – “Summer of 99”

Følg playlisten her:

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com