Reeperbahn Festival annoncerer nye navne og løfter sløret for de nominerede til ANCHOR 2020

Foto: Baby In Vain // PR

Reeperbahn Festival er nu klar med en række nye navne til programmet og annoncerer i samme omgang de nominerede til dette års ANCHOR Award.

Til september går det løs i den tyske by Hamborg – dog på anderledes vis, end vi kender det, da konferenceprogrammet bliver online, og der af gode grunde er en begrænsede mængde pladser til koncerterne, der derudover skal opleves siddende.

I dag har festivalen tilføjet et hav af spændende artister, som vi glæder os til at følge. Vi er ekstra begejstrede over at se de seje piger fra danske Baby In Vain på listen, som tidligere har høstet mange roser for deres hårde rock. Der kommer helt sikkert til at være grungy girl (riot) power, når de indtager Reeperbahn Festival 2020.

Et andet spændende navn er islandske Daði Freyr, som vi kender fra Eurovision Song Contest, og som gik direkte ind på hitlisterne og dansegulvene i stuerne. Han har et utrolig humør omkring sig selv og ved lige, hvordan man skal underholde et publikum. Han laver glad synth-funk, som kan få selv en sur mine til at forsvinde. Vi glæder os til ægte funk fest!

Juryen til årets ANCHOR Award, der i år består af Tony Visconti, Melanie C., Brody Dalle, Frank Dellé, Darcy Proper og Markus Kavka, har fundet frem til følgende nominerende:

Arya Zappa (DEU)
ÄTNA (DEU)
Eefje De Visser (NDL)
l’Eclair (CHE)
Suzane’s (FRA)
Tuvaband (NOR)

Vi glæder os til at se, hvem der løber med sejren og kan ikke lade være med at heppe en smule på vores norske naboer i Tuvaband.

Dagens annoncerede navne:

Suzane (FRA) / Máni Orrason (DEU, ISL) / DENA (DEU, BGR) / Nana Adjoa (NLD, GHA) / Ant Antic (AUT, DEU) / Plàsi (SWE, GRC) / Baby in Vain (DNK) / Torii (NLD) / lùisa (DEU) / Charlotte Brandi (DEU) / fluppe (DEU) / Bilbao (DEU) / Amistat (DEU) /  Douniah (DEU) / Friedo (DEU) / v_olaaa (DEU) /  NOLA (DEU) / CHAiLD (LUX) / TUYS (LUX) / KLΞIИ (LUX) /  Lonely Spring (DEU) / Umme Block (DEU) / Telquist (DEU) / Elena Rud (DEU) / COREMAGAZINE (KOR) / OurR (KOR) / AIRY (KOR) / Lim Kim (KOR) / Balming Tiger (KOR) / SANGJARU (KOR) / Bobby Rausch (DEU) / Robin Sukroso (DEU) / Keshavara (DEU) / Acua (DEU) / MARIAMA (DEU) / Lisa Wanloo (SWE) / Tomma Intet (SWE) / Janice Prix (SWE) / Afrodelic (LTU) / Junior A (LTU) / shishi (LTU) /

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com