Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 35

Foto: Solmai // Sarah Fresco

Her er vores guide til denne uges vigtigste albumudgivelser. Vi har forsøgt at finde noget, der både passer til en festlig weekend såvel som en hyggelig dag på sofaen. Om du er til elektronisk pop, festlig hiphop, melankolsk soft pop eller noget mere alternativt, vil der forhåbentligt være noget at hente i vores anbefalinger.

Solmai – Hoes Hurt 2 (EP)

Så er pop-stjerneskuddet Solmai endelig klar med sin debut-EP Hoes Hurt 2. En EP fyldt med festlig pop, der både duer til terrassen derhjemme eller i mere festlige omgivelser. Så reserver en plads på din fredagsplayliste. Solmai er til dem, der er glade for moderne urbant pop.

Galimatias – Renaissance boy

Galimatias er klar med fløjlsblød pop til dine øregange på soloalbummet Renaissance boy. Det er en eksperimenterende men behagelig plade lige til at høre på vej hjem fra en hård arbejdsdag. Lad dig rive med af de velproducerede og forførende toner af Galimatias neo-soul.

Mekdes – FLY (EP)

Hvis du ikke allerede har hørt om formidable Mekdes, er det i den grad på tide. Der er heller ikke et bedre tidspunkt end nu, for hun er netop aktuel med sin debut EP FLY, der tager dig igennem alle følelserne og overvejelserne ved et break-up. Læs vores anmeldelse af pladen her.

NAR – HE TOLD ME TO USE THE LEFT SIDE OF MY BRAIN MORE (EP)

Boblende og vild kreativitet definerer NARs helt specielle lyd, der nærmest kan sammenlignes med Ziggy Stardust himself. I dag er de ude med deres debut-EP, som har fået den originale titel HE TOLD ME TO USE THE LEFT SIDE OF MY BRAIN MORE, der for alvor cementerer gruppen som et lovende indierock navn på den danske musikscene.

Hanne Mjøen, Sturla – Som Ingen Andre

Gør dig klar til klassisk, blød norsk pop, for det er det, Hanne Mjøen og Sturla har klar til dig på sin debutplade Som Ingen Andre. Hanne Mjøen er selv udnævnt heartbreak-kunstner, og det er netop det, de fleste af hendes sange handler om. Hvis dit weekend-jam er blød norsksproget pop, så har vi udgivelsen til dig lige her.

Gå heller ikke glip af:

flyckt – Instant Gratification pt. 1
The Slow Painters – The Slow Painters
The Northern Belle – We Wither, We Bloom
Deerborn – Where Demons Hide
Disclosure – ENERGY (Deluxe)

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com