Violet Days synger om minder på sin nye single “Still Dreaming”

Foto: Kris Eriksson

“Still Dreaming” er Violet Days’ nyeste single, som handler om at opgive en kærlighed, men stadig fastholder mindet.

Tidligere på sommeren udgav Violet Days “This Year’s Summer”, som opstod på baggrund af COVID-19. Nu er hun aktuel med “Still Dreaming”, som er et blødt og semi-rocket popnummer. “Still Dreaming” er det perfekte nummer til en sommerkøretur med vinduerne rullet ned, og volumen skuret helt op. Et vaskeægte cruisernummer med en smuk og romantiseret mening bag. Violet Days synger om, hvordan hendes minder om et tidligere kærlighedsforhold føles som fiktion. Selv siger Violet Days:

– Jeg synes, det er fascinerende, hvordan bestemte minder om mennesker og øjeblikke kan ændre sig i årenes løb, og at billedet af, hvordan du engang så dem, falmer mere og mere og ofte bliver til noget bedre – eller endda noget, der aldrig rigtig er sket. Denne sang handler om at være fanget i et drømmende romantiseret minde om en kærlighed, der gjorde ondt, men som du stadig ønsker at holde fast i.

Lyt til “Still Dreaming” her:

Tags:
Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com