fbpx

BATHSHEBA er på gaden med ny banger

Foto: Mads Alexander Lund

Den nye fremadstormende popartist, BATHSHEBA er endelig ude med den nye single “Lost Your Mind”, hvor popdronningen har skruet yderligere op for attituden.

Den 22-årige sangerinde og sangskriver, BATHSHEBA, har vakt interesse på musikscenen, og er både blevet spillet hyppigt, samt fået rosende omtale med på vejen både herhjemme, men også internationalt. Efter flere udskydelser er hun endelig tilbage med sin opfølger til singlen “Hit N’ Run”.

“Lost Your Mind” er vedrørende attitude-pop med et bombastisk beat med markant og fængende bas-gang. Endnu et dansabelt nummer, der virkelig kan kickstarte din weekend.

Selv fortæller hun om sangen:
– Sangen handler om den frustration og hjælpeløshed man kan føle, når man indser at en person, man holder af, ikke gengælder ens følelser men blot tænker på sig selv. Ingen fortjener at blive holdt hen af nogen, som i virkeligheden ikke er interesserede.

Lyt til den nye track herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com