fbpx

FORPREMIERE: Thea Nyboe inviterer dig ind i et nostalgisk filmisk univers på ny musikvideo

Foto: Jens Nordhausen

Vi er glade for at kunne bringe en forpremerie på Thea Nyboes musikvideo til I “Want You”. Et silkeblødt og minimalistisk popnummer, med fine synthflader, der forenes med hendes forførende vokal.

Den 26 årige aarhusianske sangerinde og sangskriver, Thea Nyboe har skrevet sange og digte lige siden hun var barn. Efter flere års pause var hun tidligere i år ude med EP’en Illusions. I hendes sange lægger hun vægt på en sensibilitet og et nærvær, og lader sig inspirere af ikke mindre end kunstnere som Bon Iver, James Blake, Robyn og Frank Ocean.

Nu er hun ude med musikvideoen til kærlighedssangen “I Want You”. Sangen handler om den frembrusende forelskelse, der kan opstå når man møder et nyt menneske, som man bare vil have, men ikke er sikker om den anden, har det på samme måde. Den præsenterer et plottwist, i et rå og kold 80’er æstetik, der på den ene side er dyb seriøs i sit udtryk, men tilfører nogle horror-komiske elementer. Den kvindelige hovedperson ender med at transformere sig til en form for vampyr, der bider sin elsker til blods.

Det skaber et modspil eller kontrast til den fine silkebløde popmelodi. Se musikvideoen ekslusivt med linket nedenfor:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com