Gør dig klar til kamp med Maja Brøns’ nye single “Lille Kriger”

Foto: Helene Christensen

Kunstneren Maja Brøns præsenterer ny single, der hylder den indre styrke der er indeni os alle sammen.

Maja Brøns er vokset op i et kunstner hjem i Ballerup, men logerer nu på Amager, hvor hun skaber sin kunst og drømmer om at repræsentere kvinder i 30’erne. Ideen til sangen kom da Maja faldt over en gammel plade, hvor der indgik en sang, hvor en trompet var den røde tråd i sangen, som holdt sammen på det hele.

Sangen fremstår på én gang, som en hyldest til det indre barn og den indre kvinde. Det er en stærk og kraftfuld kriger, der på samme tid er utålmodig og altså skal havde sine drømme udlevet nu! Det lidt simple instrumentalbillede, giver virkelig plads til at høre og forstå lyrikken. Trompeten har desuden nærmest noget krigs lignende over sig, hvilket giver rigtig god mening når man kigger på sangens titel og tema.

Sæt “Lille Kriger” på mens du drikker din morgenkaffe-du kan finde linket til den her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com