fbpx

JEONA har poppen, du skal bruge til en kold efterårsdag

Foto: RUM14

JEONA er det nye kunstneralias for Jonas Søgaard, efter han sidste år forlod et stort pladeselskab. Nu er han klar med sin debutsingle.

“High & Lows” er navnet på den første single fra den nye artist JEONA. For Jonas Søgaard er det dog ikke helt nyt at begive sig ud på musikmarkedet. Han har nemlig lavet en masse musik førhen og har blandt andet haft stor streamingsucess. Nu er hans nye projekt klar, og med det bringer han et mere ærligt og kompromisløst udtryk tilført pop og skandinavisk kant. Sangen har Jonas Søgaard selv skrevet og produceret i en udfordring til sig selv om at begive sig ud i noget mere poppet end førhen. Om sangen fortæller han selv:

Det er en sang, der handler om at fjerne skyldfølelse i parforholdet. Vi er altid to om at skabe en konflikt, og ingen af os skal stå tilbage med følelsen af at bære ansvaret alene. Sangen siger i virkeligheden, at ”jeg vil ha’ dig lige som du er” – et ja til hele pakken, ”your highs and your lows””.

“High & lows” udkom i fredags, og det bliver spændende at se, hvad der ellers skal komme fra den “nye” kunstner. Lyt til “High & Lows” her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com