Nordiske Hits // Uge 40

Foto: ANYA // Johanne Fick

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

ANYA – “Karens Sang”

ANYAs nyeste single “Karens Sang” er så fin og sårbar og viser hendes talent både vokalmæssigt og sangskrivningsmæssigt. Sangens første linjer bliver sunget med et nærmest krattende filter over og går så over til den almindelige indspilning. Singlen er et udspil fra hendes kommende EP, som bliver den første på dansk og er mere R&B/jazz-inspireret end før. Hendes anden single “Se mig nøgen” var vi også begejstrede for, og man må sige, at hendes nye vej og kapitel musikalsk klæder hende ufattelig godt. Senere i oktober kommer EP’en og vi glæder os.

Mel’s Room – “Electric”

Duoen Mel’s Room er to venner fra Næstved, der vil bringe lyden af moderne produktion samt en klassisk sangskrivning til den globale musikscene. De har netop udgivet debut-EP’en Exceitment is a Dangerrous Virtue og vil med deres musikgerne skabe en form for tryghed, man kan bruge i svære tider. De to gæve gutter er 100 procent ægte og uafhængige, når det kommer til at lave deres musik, og sammen er deres mission: at skabe den musik, du gerne vil høre i radioen. Deres lyd er moderne og fængende, og især sangen “Electric” fra førnævnte EP er et virkelig vellykket nummer, der både er mellow, men samtidig dansabelt. Mel’s Room, er all over the place, men det fungerer i den grad.

PATINA – “Sådan Må Det Være (uhhh)”

Det fremadstormende band PATINA er ude med en ny single. Bandet har sin kerne af de tre seje trommeslagere, som skiftevis giver den som frontmand/vokalist og skaber deres helt egen, unikke enhed. Drengene fra Svendborg har været med i Karriekanonen og væltede alle omkuld med deres store hit “Flammer Rammer”. Deres musik er upoleret pop, men med deres nyeste single “Sådan Må Det Være (uhhh)” viser de en mere grænsesøgende side af bandet. Der er fart over feltet med PATINA, og de er sågar også nomineret til p3 Guld Talentprisen i år.

Ellers tilføjet:

Amanda Rakel – “Wine Stained Lips”
Brothers Moving – “Keep On Talking To Yourself”
Bogfinkevej – “Glad”
Boye & Sigvardt, Kiesza – “The Feelings”
Bård Berg – “Swipe”
Captain Sukram – “Always on My Mind”
Carrie White – “Sci-Fi”
Charlotte Qvale – “Not Gonna Die”
FILIPPA – “Just one night”
Frau – “Pretty or Kind”
Frede Gabriel – “Play”
HONA – “Drop in the Ocean”
Jane – “NTL (What Erykah Said)
Jeff – “Red Lights”
JEONA – “Highs and Lows”
JUDEX – “Tanz”
Marius Ziska – ” Lion”
Milevidt – “Efter Nattens Regn”
Moyka – ” I Don’t Wanna Hold On”
Nille – “Blive Her”
Søn – “I Wanna Be Seen”
Øyunn – “Reach Out”

Følg playlisten her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com