fbpx

Oplev Reeperbahn Festival hjemme fra din stue

Foto: Drew // PR

På onsdag løber dette års Reeperbahn Festival i Hamborg af stablen. Du kan nu i år via link, følge med til alle koncerter og arrangementer lige meget hvor du befinder dig.

Denne onsdag starter den tyske branchefestival Reeperbahn Festival. Men som så mange andre begivenheder i 2020 er det med et begrænset antal gæster samt diverse restriktioner. Men frygt ej – for fra på onsdag klokken 10:00, kan alle og enhver være med, når blandt andre danske Tina Dicow og Drew Sycamore skal spille på både den fysiske og den virtuelle del af festivalen sammen med en masse andre kunstnere fra hele verden. Udover at man hjemme fra stuerne kan opleve en række spændende live stream koncerter, kan man også være med til festivalens andre begivenheder såsom talks og den prestigefyldte prisuddeling, ANCHOR.

Så frem med mobilen, tryk på linket her og tag med os til Reeperbahn Festival 2020! Du kan allerede nu se programmet for de forskellige begivenheder inde på linket.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com