fbpx

PREMIERE: Astrid Cordes står skarpt i solen i fin live session

Foto: Julie Montauk

Astrid Cordes, som tidligere var en del af gruppen Shyshyshy, er sprunget ud som soloartist. I dag har vi premiere på en meget fin live session af første singlen “Portrait”.

Astrid Cordes udgav tidligere i august, hendes første single som soloartist. Det er netop blevet til den meget fine og reflekterende sang, “Portrait” som vi var svært begejstrede for, og som er et virkelig godt første nummer, i hendes nye musikalske projekt. Netop den sang, har hun valgt at gå videre med, og er i dag ude med en live session, sammen med den dygtige synthesizer-troldmand Christian Balvig. Her har hun valgt at tage guitar og de andre instrumenter væk, og erstattet det med elektroniske toner, fra synthesizeren. Det giver nummeret et nyt pust, men det tager på ingen måde sangens mildhed og skønhed væk, alt imens Astrid Cordes vokal står knivskarpt og uforstyrret. Videoen er nærværende, og er filmet på en idyllisk, dansk mark, tilsat penselstrøg fra en aftensol i august.

Lyrikken er malerisk og nærværende, og Astrid Cordes agerer mere personlig igennem denne livesession end før.

Se premieren, på “Portrait” live session, lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com