fbpx

PREMIERE: Efterklang-trommeslager er ude med single og musikvideo

Foto: Mads Emil Smed Kjær

Vi er glade for at kunne præsentere Øyunns nye single “Reach Out” og den dertilhørende, stemningsfulde musikvideo, hvor hun både synger og sidder bag trommerne en nat i København .

Den norske trommeslager, sangerinde og sangskriver – med det borgerlige navn Siv Øyunn Kjenstad – er klar med første single siden 2017 under sit soloprojekt. Øyunn. Som musiker spiller hun med navne som Efterklang, Ane Brun og Bugge Wesseltoft, men i eget navn laver hun indiepop med en fængende og organisk lyd. På nummeret præsenteres man for et smukt ensemble bestående af et dragende trommebeat, piano, synths og bas tilført artistens forførende og karakteristiske små-nasale vokal.

Om “Reach out” fortæller sangerinden selv:

– “Reach out”, handler om følelsen af at være fanget i sin egen destruktivitet eller at føle sig alene – for så at række ud til andre og komme ud af den boble. Den handler om at sætte i gang, lave noget og så opdage, at inspirationen kommer som et resultat deraf. Om at dele og give, og se at verden opleves lidt federe. Og om, at når man tager action, så kan ens perspektiv ændres.

Musikvideoen er i øvrigt filmet i “onetake” ude på Refshaleøen en sensommeraften. Tjek musikvideoen ud, og lyt til de nye flotte toner fra Øyunn.

Reach out – Øyunn from Siv Øyunn Kjenstad on Vimeo.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com