PREMIERE: NAR inviterer til flot og intim rooftop-session

Foto: Aleksander Oliver Stokkebro Sørensen

NAR er i forbindelse med deres nye EP ude med en smuk livesession fra en rooftop i Indre København, som samtidig fungerer som en form for musikvideo. Duoen inviterer dig ind i et smukt og storslået lydunivers med inderlige melodier.

EP-aktuelle NAR har udsendt en intim og smuk livesession ud til jer af “Out of Space” fra deres nye plade med den finurlige titel HE TOLD ME TO USE THE LEFT SIDE OF MY BRAIN MORE.

NAR er et elektronisk indierockband. Den danske duo er oprindeligt bestående af Carl og Frederik, men får selskab af Laura Dollerup. Alt i alt akkompagnerer de hinanden suverænt med deres stærke vokaler på denne nærværende live-session. Det er en mere akustisk og nedskaleret udgave af sangen med piano, når deres vante korsanger Laura smukt synger omkvædet med sin mere lyse og luftige klang:

// I’ m floating out of space //

Lyt til den inderlige livesession-udgave af “Out A Space” her:

NAR – Out of Space / Rooftop Session from NAR MUSIC on Vimeo.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com