Ugens Uimodståelige // Uge 36

Foto: Joakim Lambek

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Dagny – “It’s Only a Heartbreak

Norske Dagny er efterhånden blevet et pop-kult ikon, der vælter sig i streams og anerkendelse rundt omkring i verden. Det nyeste skud fra den norske stjerne er sangen “It’s only a Heartbreak”, som handler om et helt klassisk breakup med en kærlighedsrelation, hvor den anden part har fundet en anden. Selvom hun synger om følelsen af at kigge på en gammel flamme med en ny i armene, formår hun at være overlegen og kraftfuld på nummeret. “It’s Only a Heartbreak” er virkelig et velskrevet og velproduceret popnummer, der giver girlpower til den helt store guldmedalje.

Magnus Tempels – “Far to Fall”

Den danske Magnus Tempels har åbnet døren til et helt nyt univers på sin nye single “Far to Fall”, som er din fredags energibombe. Sangen tager dig ind i et mørkt og mystisk univers, som larmer på den helt rigtige måde med bassen som hovedelement og mellemøstlig-harpe som en sjov og harmonisk detalje. Det er historien om at være forelsket på godt og ondt – hvordan den følelse kan være det mest magiske, men kan samtidig være den følelse som kan gøre allermest ondt. Det er et virkelig stærkt nummer, og Magnus Tempels spiller på UHØRT Festival i morgen, og det bliver svært at sidde stille på sin stol til dette nummer.

Goss – “Everybody´s Going”

Goss er ude med en ny single, som er den fjerde i et musikalsk nyt kapitel. Han er en spændende artist, der blomstrer, og singlen “Everybodys Going” er ingen undtagelse. Den handler om følelsen af at misse ud – den såkaldte “FOMO”, men samtidig også at kunne acceptere, at man ikke behøver at være alle steder på en gang. Et fint budskab til din weekend – om du danser rundt til sangen alene i din stue eller med vennerne, er helt op til dig. Goss er i hvert fald en artist, der er værd at tjekke ud, for han er mega sej.

Ellers tilføjet:

Ari Lennox, Anthony Ramos – “ If You Want Me To Stay”
Aloe Blacc – “Hold On Tight”
Ava Max – “ OMG What’s Happening”
Daniela Andrade – “Puddles”
DJØN – “Tænker”
Ellis May –“Esc”
FLETCHER – “The One”
Fouli – “Mbappe”
G-Eazy, Mulatto – “Down”
GRETA – ”Wilderness”
Hedda Mae – “Madness”
HEDEGAARD, Conor Maynard, Katie Pearlman – “Alone With You”
Høker – “Storkærm”
Marie Key – “True Love”
MAJA – “Juno”
Melody Gardot, Sting – “ Little Something”
Rivia – “Picasso”
SKAAR – “Turn of the tide”
Soon – “ Trigger”
Vera Hotsauce – ”Ricochet”
Youngboy Never Broke Again – “Callin (feat.Snoop Dogg)”
Winona Oak – “With Myself”

Følg Playlisten her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com