fbpx

Wilma Nea slipper nye drømmende toner fra sit soloprojekt

Foto: PR

Wilma Nea leverer smuk og dybfølt drømmepop på den dugfriske single “Stalemate”, der er udkommet i dag.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

Den svenske singer/songwriter Wilma Ås voksende op i de svenske skove, hvilket må give en vis portion naturlig ro. Dette kan også høres på hendes nye single “Stalemate”, der er fortryllende blød pop. Hun medvirker derudover i indiebandet Children of the Sün, men sidste år debuterede hun som soloartist med singlen “Kölgrand” og fulgte senere op med EP’en Issues.

Wilma Nea leverer oprigtige og vedrørende tekster med hendes fløjlsbløde vokal. Den nye single er skabt i hendes lille etværelses lejlighed tilbage i foråret. Lyt til det nye drømmende popnummer herunder:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com