fbpx

FORPREMIERE: Alexia Chambi sætter sig selv først på ny single med tilhørende fin video

Foto :Anna Hald Wilbour

Alexia Chambi er ude med sit tredje og sidste udspil af singler i 2020. Vi har forpremiere på videoen til “Empty Vase”, som er fin og feminin..

Alexia Chambi er endnu en gang tilbage med en skøn og soul/poppet sang. Sangerinden, som nu er vendt tilbage til Danmark og har fundet base i Aarhus, skrev sangen “Empty Vase” på sit gamle værelse i London, hvor hun tidligere rejste rundt og spillede med sin akustiske guitar, Sangen handler om samfundets forventninger til, at kvinden hurtigt skal finde sin livspartner – for først dér er livet fyldestgørende. Man kan se sangen som en kærlig reminder til, at man skal huske at sætte pris på de rette ting i livet og skrue ned for jagten på den eneste ene men have sig selv med først. For som Alexia Chambi synger så fint // cos I’ve got girlfriends and guitars, // og hvad er der så egenligt mere at forlange?

Videoen til den catchy single, er en super fin og feminin video med sangens tekst i bunden, som i dette tilfælde fungerer super godt, da tekstens vigtige budskab på den måde fremhæves. Hun har nogle fede sætninger, der virkelig underbygger sangens tema og, der er en form for fandenivoldskhed omkring, at hun ikke har brug for nogle andre end sig selv til at gøre livet smukt og dejligt. Videoen fokuserer på klip af forskellige vaser med blomster i, som står i kontrast til sangens titel. Alexia Chambi er en stor anbefaling herfra, og du kan se den finde video til “Embty Vase” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com